Lord of the Rings War in the North 2011 - Torrent Link İndir ( Tek link , full )

Lord of the Rings War in the North


Torrent Link: TIKLA
Alternatif Link: TIKLA

Oyun Bilgileri
Efsane devam ediyor. J.R.R. Tolkien'in ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisi yeni oyunu ile sevenlerini tekrar selamlayacak. Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve duyurusundan sonra sessizliğe gömülen Lord of the Rings: War in the North'tan yeni video ve bilgiler geldi.

Öncelikle yeni oyunun aksiyon ve RPG öğelerini barındıracağını hatırlatalım. En büyük özelliği ise tabi ki co-op modu olacak. Bu özellik ve orta dünyaya tekrar dönme hissi bile oyun için heyecanlanmamızı gerektiren nedenlerin başında geliyor.

Snowblind firması tarafından geliştirilen oyun Warner Bros tarafından dağıtılacak. Genelde EA oyunlarına alıştığımız için bu bakımdan bile yeni oyunun diğerlerinden bir hayli farklı olduğunu çıkarabiliriz. Stüdyonun başında olan isim Ryan Geithman, Gamespot ile yaptığı söyleşide oyunun üç kişilik co-op modu destekleyeceğini, duyurusunda olduğu gibi yeniledi. Bu co-op modunun ve yeni Yüzüklerin Efendisi oyununun ise diğerlerinden oldukça farklı olacağını da belirten Geithman, oyundaki karakterlerin kitapta yer almadığını, fakat hikayenin seriye oldukça bağlı kalacağını da sözlerine ekledi. Yani Orta Dünya'daki savaşlardan birisine çok farklı gözlerden bakma şansını yakalayacağız.


Sistem Gereksinimleri 
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz AMD X2 4800
RAM: 2 Gb
Ekran Kartı: GeForce 8600/Radeon HD 2600
HDD: 10 Gb


Torrent Programı İçin: TIKLA

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyiciler