Battlefield 3 - Torrent Link İndir ( Tek link , full )

Battlefield 3
Torrent Link: TIKLA İNDİR
Alternatif Link: TIKLA
Oyun Bilgileri
Call of Duty serisini ve DICE’lı Battlefield 3 serisinin aralarındaki kıyaslamayı çok duymuşuzdur.Fakat iki oyunun da aralarında fark yaratacak pek çok özelliği de bulunmaktadır.Bazı silahlar ve sınıflandırmalara rağmen Battlefield oyuncular için bir takım oyunu.

Battlefield 3 : Single Player (Tek Oyuncu Modu)

Bu moda Battlefield 3 sıradan aksiyonlar yerine düz bir yolda koşturup ateş etmekten kaçınıp dağ,tepe bayır demeden koşturup etrafımızda uçakların tankların roketlerin geçtiği büyüleyici bir atmosfer sunmaya çalışılıyor.Buda Battlefield 3’ü diğer FPS oyunlarından kendisini daha gerçekçi bir oyun olmuş dememizi sağlıyor.Yani Battlefield 3 oyuncuyu multiplayer da değil singleplayerda da zevk almasını sağlamış.

Battlefield 3: Playstation 3 Sürümü

Pc sürümü ile aralarındaki karşılaştırmalar da çok az bir fark görünmekte.DICE her iki platform içinde en iyi ve eşit şekilde ayar vermiş.PS3 sürümünde de çevrenin gerçekçiliği,aydınlatmalar,güneş yansımaları,detaylı karakter modellemeleri büyük ölçüde pc de ki kaliteye denk.

Battlefield 3: Ravi Flanker

Savaş içerisinde ki kuşatma ve çatışmaların önemi büyük.Bir yerlerde gizlenmiş ve saklanmış keskin nişancılar işlerini sessizce hallederken.Bir yandan da karanlığın içinde kızıl ötesi görüşleriyle avcı timleri yada bir çatışma ortasındayken en büyük yardımı olan el bombaları ile duvar dibindekileri parçalar altında bırakmak.Bunların hepsi Battlefield 3 de karşılaşacağımız,bizi savaş atmosferinin nasıl bir şey olduğunu gösteren şeyler olacak.

Battlefield 3: Duman

Battlefield 3 de ki gelişmiş grafik motoru sayesinde bizleri daha gerçekçi sahnelere tanık ediyor.Bir bina bloğuna ateşlediğimiz roket ile binanın bir kısmını yıkabiliyor ve parçalara ayırabiliyoruz.Çevreye yayılan parçalar ve duman efektleri gerçekten iyi.Duman içerisinde ilerlerken tetiğinizin basmadığı noktada da tekme yada tuş kombinasyonları ile yumruklarınızı rakibimize savurabileceğiz.

Battlefied 3: Modları

Battlefield 3 ile birlikte oyun da bazı modlar da olacak.Bunlar co-op takılacağımız yada iki kişilik görevlerin bulunduğu adam temizle gibi görevlerin yer alacağı modlar bulunacak.En büyük beklenti tabi ki Multiplayer modu.

Battlefield 3 : Son Olarak

Battlefield 3 bir first-person shooter olarak FPS dünyasında büyük bir patlama yapacak gibi.Oyunun Singleplayer ve Multiplayer modların da ki oyun kalitesi,Frostbite 2 motoru ile oyun içinde sunduğu gerçekçiliği önemsenmeyecek ve oynanmayacak gibi değil.Bu muazzam savaş atmosferini yaşamak istiyorsanız bizce Battlefield 3 tam sizlik diyoruz.
 
Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Win Vista (SP 2) / 7 (XP desteklenmemektedir.)
İşlemci: 2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ veya ALTHON X2 2.7 GHZ)
Ram: 2 GB
HDD: 20 GB
Ekran Kartı (AMD): DIRECTX 10.1 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 SERIES, WITH ATI RADEON 3870)
Ekran Kartı (NVIDIA): DIRECTX 10.0 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 SERIES WITH NVIDIA GEFORCE 8800 GT)
Torrent Programı İçin TIKLA

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyiciler